Instagram Beğeni Hilesi


Instagram Beğeni Hilesi

Son senesinin en gözde sosyal medya programı amacıyla internette tehlikeli programlar dolaşıyor. Bunlardan biri de Instagram beğeni hilesi adıyla çoğu kullanıcıyı mağdur eden kötü hedefler amacıyla kullanılabilen program.
 
Yani şayet küpünüzü çatlatacak bir maddeyi küpün amacıylae koyarsanız, küpü kurtarmak amacıyla yapabileceğiniz hiçbir şey kalmaz. Bu misal gayet açıklayıcı olmuş olmalı fakat ben bir de bunu Instagram takipçi hilesi versiyonu ile anlatayım.

Instagram Takipçi Hilesi


Buradaki tehlike dijital instagram takipçi hilesi bir tehlike. 

İnternet dünyasının en büyük bozukluğu yasa dışı yollarla, insanların çok basit bir şekilde kandırılması. Genellikle husus sosyal medya programları ve burada tespit edilen sosyal medya hesapları olunca insanlar amacıyla akan sular duruyor. Bu hesaplar vasıtasıyla çok daha tanınmış bir şahıs olmayı hedefleyen kullanıcılar genelde bu kötü niyetli bireylerin hedefinde oluyor.
 
Sosyal medya takipçi hileleri genelde bir program aracı ile eş güdümlü çalışırlar. Daha evvelce Instagram virüsü olarak bahsetmiş olduğumuz kötü hedefli kullanılabilecek programlar ile takipçi ve beğeni arttırmaya yarayan bu programları kullanmak gerçekten son derece tehlikeli. Tehlikeli derken kuşkusuz fiziksel bir tehditten bahsetmiyoruz.

Comments